Sobre Nosaltres

El Pony Menut és la versió per públic familiar del grup El Pony Pisador. El projecte neix per demanda popular, ja que cançons com “Tot és part de ser un pirata”, “La noble vila de Su”, “La confraria del menhir” o “El meu pare és un formatge” han calat entre el públic de totes les edats i la canalla necessitava un format de concert adaptats als seus ritmes i els seus horaris. Per això hem creat aquest format més senzill, més curtet i més proper, enfocat a que nens i nenes puguin gaudir d’un espectacle que atengui directament la seva manera d’escoltar música.

Us proposem un viatge pel món a través de les tradicions sonores d’arreu, centrat en entendre la música com una manera de passar-ho bé amb els amics i la família. Volem que l’esperit juganer del grup tingui un paper central en els concerts d’El Pony Menut, i recollir una mica l’esperit d’Astèrix i Obèlix, a través dels quals nosaltres vam despertar el nostre interès en viatjar i descobrir el nostre entorn.

MEMBRES

L'Adrià és el mestre de la mandolina, a la cuina i a la música. Tant et fa un bon puntejat com un guisote del Tío Benito!
El Martí ja no sap que fer per a que les ulleres i el corbatí quedin rectes. Sort que és el millor amb la flauta!
El Ramon és el nostre guitarrista, tot i que s'ha enfadat perquè li hem amagat la guitarra i no la troba.
El Guillem toca el banjo i riu perquè ha sigut ell qui ha amagat la guitarra del Ramon.
Al Miquel se li dóna molt bé tocar el violí i no somriure a les fotos, però ens les hem pogut apanyar (més o menys).
YouTube Spotify Instagram Facebook Twitter Bandcamp